Referencer

REFERENCER

Der er siden 2000 anlagt over 400 RedPlus baner i Europa godkendt af ITF. 

        


 • Køge Tennisklub (Danmark)


 • ATK (København, Danmark)


 • Tårbæk Tennisklub (Danmark)


 • Ryvangen Tennisklub (Danmark)


 • Alts Tennisklub (Aarhus, Danmark)


 • Snekkersten Tennisklub (Danmark)


 • Kokkedal Privatbane (Danmark)


 • Fredensborg Tennisklub (Danmark)


 • HIK Tennisklub (Hellerup, Danmark)


 • Gladsaxe Tennisklub (Danmark)


 • Gentofte Tennisklub (Danmark)

 • Karlebo Tennisklub (Danmark)

 • Asker Tennisklubb (Oslo, Norge)

 • Match Ball Country Club (Firenze, Italien)

 • Country Club (Monte Carlo, Monaco)

 • Academy de tennis Mouratoglou (Biot, Frankrig)

 • Carlton Lawn Tennis Club (Southport, England)

 • TC Bellinzona (Bellinzona, Schweiz)

 • Naas Lawn Tennis Club (Kildare, Irland)

PHILLIP ØRNØ - TRÆNER

Vi fik anlagt to Red Plus baner i foråret 2019. Det har været en god og hurtig opstart med banerne. Det gode ved banerne er, at der er meget få fejlopspring, de kræver meget lidt vedligeholdelse (der skal kastes lidt grus på dem ind i mellem og fejes, men ikke tromles, og vanding foregår i halvt så store mængder som vores andre normale grusbaner). Det har været det mest regnfulde efterår siden 1960erne, men det har ikke betydet noget for Red Plus banerne, som medlemmerne fortsat benytter selv nu, hvor vi har lukket vores fire andre normale grusbaner. Man kan altså spille på dem året rundt. 


En lille kritik skulle være, at boldene ikke har hoppet lige så højt som vores andre baner. Dette skyldes, at gruset, der lægges på, skal synke ned i det underlæggende tæppe. Det tager nogle måneder, hvor processen kun bliver hurtigere ved at spille på banerne, sørge for vanding og at lægge mere grus på, så snart det er muligt. Det var derfor først henimod slutningen af udendørssæsonen, at boldene begyndte at hoppe i “normal” højde. 


Vi er meget glade for banerne og glæder os til næste sæson, hvor de kun vil stå endnu skarpere end i år. Det er en fornøjelse at flere af vores medlemmer, som ikke har kunne booke en af vores to indendørsbaner i den nuværende sæson, fortsat kan spille tennis med varm påklædning på vores Red Plus baner.

KRISTIAN PLESS - TIDL. PROFESSIONEL TENNISSPILLER 

Redplus har været en rigtig fin oplevelse. Udendørssæsonen er for mig startet en måned tidligere end normalt, og banen har været perfekt fra første opspring. Jeg har turde glide igennem i siderne, som jeg normalt er lidt bekymret for i starten af sæsonen, da normale grusbaner kan være lidt bløde. Redplus får derfor 5 stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ALEXANDER SCHOU - LYNGBY TENNISKLUB

RedPlus baner er meget mere stabil og jævn end de fleste andre tennisbaner jeg har spillet på i Danmark. Boldene hopper er ikke skævt og man laver ikke store huller når man glider eller løber på bolden.

Ens tennisoplevelse bliver bedre og sjovere fordi RedPlus banen får det bedste frem i en. RedPlus skaber tennis på højt niveau. Min erfaring stammer primært fra Karlebo Tennisklub som har en fin RedPlus bane der er anlagt af WT-Courts and Camps / Jac Company.

GENTOFTE TENNISKLUB

I foråret 2019 anlagde vi to RedPlus baner i Gentofte Tennisklub, nord for København

CARL EMIL OVERBECK - KB

Konceptet med Red Plus baner er genialt og det passer rigtig godt til danske forhold. Jeg kan kun anbefale banerne og jeg håber der vil komme mange flere af dem, da det forlænger sæsonen for at spille udendørs.  Det er også Red Plus der har gjort det muligt, at jeg har kunne spille udendørs siden marts måned. Det har været super godt! Banen ligner en almindelig grus bane, men man finder hurtigt ud af at der stort set ingen fejlopspring er.

KARLEBO TK

I August 2019 anlagde vi en RedPlus bane i KarleboTennisklub i Nordsjælland.

ELENA LA COUR HOLM - FORMAND

I sommeren 2019, skulle Karlebo Tennisklub flytte matrikel og i den forbindelse tre nye baner anlægges.Her valgte vi to traditionelle grusbaner og én RedPlus bane.

Man kan ikke se forskel på belægningen, men ved nærmere eftersyn er RedPlusbanen mere ensartet(jævn) og linjerne er helt faste.

Det helt specielle ved RedPlus banen er, at vi kan spille på den hele året, dog ikke når der er sne og is.

Vi spiller på banen nu i november og snart december, og vi er så heldige, at vi har spot på banen, fordi den er anlagt på en tidligere fodboldgrusbane.

Med til historien hører også, at der er et fantastisk dræn på banen, men det gælder selvfølgelig også de to traditionelle baner.

Det er en fantastisk fornemmelse at spille i frisk luft og banen bliver stadig mere fast. Ved indvielsen viste de andre klubber i Fredensborg området også interesse for at kunne spille udendørs hele året, men det var som om de ikke rigtig troede på det.
Nu er det altså sket og banen bliver bedre og bedre.

Karlebo tennisklub har også fået en meget flot slåmur med Redplusbelægning.

GLADSAXE TENNISKLUB

I juni 2020 anlagde vi en Redplus bane i Gladsaxe Tennisklub. Og som den første Redplus klub i Danmark, har Gladsaxe TK i Februar 2023 fået anlagt sin anden bane ved siden af den første, så der nu kan laves mere træning og fælles spil om vinteren.


HIK TENNISKLUB

I november og december 2020 anlagde vi to Redplus baner i HIK Tennisklub.

FREDENSBORG TENNISKLUB

I marts 2021 anlagde vi to Redplus baner i Fredensborg Tennisklub.

KOKKEDAL PRIVATBANE

I september2021 anlagde vi vores første private Redplus bane i Kokkedal.

SNEKKERSTEN TENNISKLUB

I november 2021 anlagde vi to Redplus baner i Snekkersten Tennisklub.

KIM NIELSEN - BESTYRELSESMEDLEM

” Vi er meget glade for vores 2 RedPlus baner og banerne var specielt populære til holdkampene i august, hvor vi kunne spille den færdige på trods af mørke”

 

” Nu er de gamle baner lukket ned, men med vores fantastiske anlæg, så er det en fest fortsat at kunne spille udendørs tennis. Jeg selv har spillet på dem både lørdag og søndag i denne week-end, og idag har jeg været træner for et motionisthold med nyere medlemmer, som kommer til træning hver mandag ude og de synes det er fantastisk”


”  RedPlus banerne er idag en meget vigtig del af klubben ”

ALTS (AARHUS) TENNISKLUB

I Februar 2022 anlagde vi 3 Redplus baner i Alts Tennisklub. Vores første baner i Jylland. 

RYVANGEN TENNISKLUB 

I Marts 2022 anlagde vi 2 Redplus baner i Ryvangen  Tennisklub. 

KØGE TENNISKLUB 

I November 2022 anlagde vi 2 Redplus baner i Køge Tennisklub.